Пламен Георгиев да бъде отзован незабавно! БОЕЦ внася искане до правителството

ВАЖНО!
Пламен Георгиев да бъде отзован незабавно! БОЕЦ внася искане до правителството.

Разбираме, че за отстраняването на Гешев е нужно промяна в законодателството, дори и промяна на Конституцията, за което трябва известно време.

Разбираме, че за отстраняването на Цацаров също са нужни законодателни и институционални действия, които изискват време.

Не разбираме обаче защо новото правителство на „Промяната” по подобие на правителството на Бойко Борисов и служебните правителства на Радев продължава да държи Пламен Георгиев на държавната му хранилка във Валенсия, на която бе настанен именно от Буда и мафията, като благодарност за службата му. Защо? Кому е нужен този срам? Кому е нужен този човек станал символ на корупция, слугинаж и прикриване на престъпления и данни за корупция? Неговото отстраняване е въпрос на едно решение на Министерски съвет, което може да се случи за 15 минути. Без законодателни промени, без конституционно мнозинство и тн. Нужна е само воля и решителност за Промяна. Къде е Промяната?

Утре БОЕЦ ще внесем официално искане до Министерски съвет за незабавно отзоваване и освобождаване от дипломатическа и държавна служба на Пламен Георгиев и ще припомним на ГД БОП за сигнала срещу него и образуваната проверка.

Битката продължава!
Споделете и подкрепете това искане на БОЕЦ – важна стъпка към Промяната!
#БОЕЦ