Планирана кражба на 6 милиарда евро

Плановете за кражби на Брад Пит и Джордж Клуни в бандата на Оушън изглеждат скучни и елементарни в сравнение с плана за възстановяване и устойчивост на България, който бандата на Кирчо и Кокорчо скрои скришом от българите и точи зъби за идващите 6 милиарда евро по него.

Дори Фон дер Лайен го намери за „изключителен“. Права е жената. Планът им е изключителен, защото няма да получим пари от Лайен и компания, а ще го изпълняваме с пари от националния бюджет. И каквото изпълним, ще им го пращаме да го одобрят и тогава да ни покрият разноските. Ако се установят някои нередности, харчлъкът остава за наша сметка, но парите са раздадени и комисионните – също.

Сега сещате ли се къде е заровено кучето? Няма как Кьовеши или ОЛАФ да закопчаят бандата на Кирчо и Кокорчо за раздадените по плана милиарди, защото няма да са европари, а наши, български грешни левчета. Гениално!

А сещате ли се и защо от същата банда вече ще се пръснат от зор да сменят главния прокурор и да елиминират специализираните съд и прокуратура? Без свои хора по тези места изключителният им план може да им донесе дрескод на райета.

Петьо Блъсков

trud.bg