ПЛАЩАЙТЕ, ТО ЧИНОВНИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ!

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'сега водещиновини икономика видео наблюдател българия икономика COVID-19 чужбина кул нова евродиректива стоварва още тежести и разходи за фирмите компании над 50 души персонал трябва да назначат специален служител да събира и разглежда сигнали законови нарушения 2021 8 акисьова Q2323 COMPLIANCE Pixabay нова европейска директива ще натовари поредни разходи иглавоболия голяма част от фирмите българия. след като преди три години бизнесът бе принуден да пише планове процедури изпълнение на затегнатите мерки срещу прането пари за въвеждането на европейския регламент за защита на личните данни GDPR сега брюксел стоварва нова'

В най-мизерстващата и бедна държава в ЕС, по-големите фирми ще имат нови разходи заради това, че в Брюксел едни чиновници /26 хиляди/, получаващи хиляди евро /от 3 до 17 000 евро/ заплати, са измислили нов абсурд. Фирмите с над 50 души персонал да имали и човек, който да следи и защитава тези, които подават сигнали за нарушения на европейското законодателство.

След щастието на кокошките, правите краставици, ГДДР-то, вкарало в безумни абсурди всички българи, сега и това. Или са дебили, или нарочно се гаврят с нас. А може и двете, не го изключвам с оглед кадровия им потенциал.

България вече няма правото на собствено законодателство, ако не е съобразено с прищявките на тези, които си клатят краката в Брюксел. Които все повече утежняват и без това мизерния живот на българите. Българският бизнес почти прилючи. Селското стопанство – също. И това под „благите“ погледи на европейските чиновници. Все по-безумните решения довеждат не само България, но и всички страни в съюза до мизерия, нарушаване на основни човешки права и ограничаване на свободата. Ама важно е щастието на кокошките!!! Повече от това, че в ЕС български пенсионери няма какво да ядат!

Елена Гунчева