ПОВЕЧЕ ПРЕДАТЕЛСТВА НЕ МОЖЕМ ДА ПОНЕСЕМ – СТРАШНИЯТ СЪД ЩЕ БЪДЕ НАШЕТО СПАСЕНИЕ!

„Справедлива България“ се обърна към държавния глава на България с призив незабавно да бъде свикан КСНС и да бъде обявен пълен неутралитет на страната ни по отношение на конфликта Украйна-Русия и НАТО-Русия. Въпреки, че сме в НАТО, всяка държава с минимум суверенитет би се позовала на териториалната ни близост с театъра на военните действия. „Суверенитет“ ли?

Какво направи Радев?

След като веднага се ангажира с покупка на още осем самолета F 16 от САЩ – т.е. „раздрънка“ оръжие ( или чертежите му ), днес – три дни след обявената в Русия мобилизация, свиква „консултативна среща с премиера, членове на кабинета и представители на службите“. Ни риба, ни рак – имитация на някакви действия и кръшкане от отговорност. За какво е тогава тоя Консултативен съвет от уж специалисти? Защо е игнориран? Явно господарите на нашата колониална администрация не желаят да се разисква истинското положение.

И подир тая шаржова „консултативна среща“, Радев излиза и като двойкар, повтарящ думите на подсказвач, ни заявява, че трябва да се обединяваме! Че е „критично важно“ ( олеле какъв език! )
след 2 октомври „да имаме работещ парламент“! Че призовава партиите да убедят гражданите да гласуват! И че България няма да приеме резултатите от започналите днес в Новорусия референдуми!

Нищо, абсолютно нищо – дори не пясък в очите!

Как се осмеляваш да баеш такива нелепости, „генерале“! Нима те са достойни за държавен глава и за войник, чиято страна може да се окаже бойна арена?

Стефан Янев ни каза оня ден, че политическите сили в страната трябва да се „обединят“, нужна им е „коалиционна култура“. Сакскобургът повтори същото вчера на бутафорния, лишен от смисъл, „празник на независимостта“. И ти днес тананикаш същата мантра. Та „политическите сили“ у нас отдавна са обединени. Обединени в продажбата на националния интерес и единни в унищожението на държавата. Няма леви и десни – всички са – дори не васали – а черни роби-евнуси на САЩ и НАТО! Какво „обединение“ повече им е необходимо? Какви коалиции – те отдавна са се коалирали под режисурата на Козяк.

Какъв „работещ парламент“? На вас ви е нужен послушен парламент – политически нужник за екскременти. А на нас не ни е нужен още един парламент, избран с антинационалния електорален закон! Той ще „работи“ толкова, колкото и предишните. Няма да гласуваме, за да ви гъделичкаме в междукрачието и да ви правим кефа! Тая ера свърши – не ви понасяме, не ви дишаме! Не искаме да продължавате да ни мачкате и да ни правите на кретени! Няма да гласуваме и да узаконим с вота си вашата „власт“ на колониални гювендии, които се надпреварват да запретват поли и да вдигат баджаци – обслужвайки враговете на България! Разбирате ли, гнус ни е от вас и от вашите заклинания.

Или зовеш народа „да се обединява“ с „политиците“? Овцете да се обединяват с хиените? Забрави, тая никога няма да я бъде! Разломът между между народа и неговите убийци вече е чудовищен. Едната от двете страни непременно ще загине – за да оцелее другата. „Два свята – единият е излишен“, както казва Смирненски.

Накрая ти изплюваш камъчето:

Няма да приемете резултатите от референдумите в Донецк и Луганск. Че кой ви пита, кой ви иска приемането? Да не те е помолил лично Путин? Но вие бързате при всеки повод да се нагъзурите, да препотвърдите вашата коленопреклонност пред глобалистите – да им цунете задника, колкото е възможно по-дълбоко. Вие дори не сте заложници, вие сте оковани затворници на господарите си. Техни зомбита.

Ти, президенте (по някакво стечение на трагични за теб и нацията обстоятелства ), днес, пред лика на глобалната война, разпалена, за да унищожи Русия и човешкия род, имаш само един свят дълг – да опазиш народа и държавата – като обявиш неутралитет. Колкото и опасно да е това за самия теб. Като осигуриш хляб, вода и бомбоубежища. Направи го – „или млъкни, махни се“ – както се е провикнал Ботев. Повече предателства не можем да понесем.

Великите събития не търпят дребни мошеници.

И нека колелото на съдбата се завърти за всички по земята – за сетен път! За предатели и предадени, за убийци и жертви, за грешници и праведници! И нека екнат тръбите на Страшния съд! Ясно е, че само той ще бъде нашето спасение.

Милена Върбанова