Позволихте на мафията да сложи ръка върху ядрената ни промишленост

Така.Изглежда една известна пачавра, пак е взела некой кьорав лев, за да си завърти наопаки за пореден път …парцалката, сега срещу Борисов и Пеевски в полза на Цв. Василев.. И понеже парите са непобедима сила, дъртата пачавра взе да разбира и от сделките на Дунарит. Нека ви споделя за 2 неща по въпроса. Оказва се, че държавата иска да национализира Дунарит, за да финтира Цветан Василев. Цветан Василев не е сам в тази война. Именно затова един известен оръжеен търговец плати преди 10-тина дни 60 млн. дългове на Дунарит и според спецове в бранша, по тази схема ще се опита да придобие завода. Ама не за себе си, а за групата около Цветан Василев. Търговецът е шефът на Емко, донасят от кухнята на тази „сделка“. Моите източници твърдят, че от едната страна са се хванали Борисов и Пеевски, а от другата всички онези, които споделят продукцията на лабораторията на Иван Костов.
Няма лошо! На Пеевски и Борисов и военния бизнес да им дадем, пак ще го осерат тъй, както осраха и енергетиката. Едно дребно отклонение – модернизацията на 5-ти блок е в ръцете на братовчедката на Маргените… През подизпълнителя на Русатомсървис. ..Е, по-спокойно ли ви стана сега, ще спите ли тази нощ, господа, гласуващи за мафията! На, ви мафията! Позволихте й да сложи ръка върху ядрената ни промишленост. Други твърдят, че изпълнителят е нервиран от това развитие и може да се окаже, че няма да имаме повече 5 блок. Заради което тоя глупак, който изтърва колата у реката, сега трескаво се опитва да направи паралелна фирма, че да не се случи най-лошото. И да стане за смях на кокошките, за едната свирка си профука бизнеса. И – едно на нула за Уестингхауз, нищо че фалираха. Тъй се печели война срещу тъпаци – във фалит, без да пукне и една пушка.
Да се върнем на Дунарит, понеже тази парцалеса яко ме дразни. Преди няколко години ми се развиваше насреща в един ефир по Нова, платена от ГЕРБ да ме „разбива“, къде съм била работела и защо съм била работела, но най-вече защо съм се кандидатирала за депутат в Ловеч.
Та този мръсен парцал, взе да разбира и от оръжейни сделки.По този повод да ви кажа: когато мафията пак употреби държавата, за да присвои още едно парче от империята на Василев, нещата не са на добре. Защото не държавата, а мафията взема Дунарит. А това, че в Брюксел са нервни, то е защото Василев се е погрижил и всичко това е част от междуособната им война с Борисов и Пеевски. От цялата работа, накрая ще вземем и Дунарит да затворим. Гебрев все пак направи бизнеса по времето на Иван Костов и ако иска да го задържи, сигурно в някакъв момент ще се предаде на противника. 150 млн. евро сухо за миналата година. Трябва да е мнооооого внимателен този човек, ако иска да остане и жив, не само да съхрани бизнеса си. Накрая обаче, пак – битият – бит, другият в коша. А ние само гълтаме пушилката на атовете и се чудим какво става

Нора Стоичкова

Резултат с изображение за Нора Стоичкова

facebook.com