Поздравявам истинските лекари с празника им

Няма налично описание.

 Празника на лекарите идва ден след празника на художниците. И въпреки, че лекарите са ценителите на изкуството и има меценати между тях, не мога да ги подкрепя всичките. За година и половина част от тях са застанали срещу народа. Наясно съм, че болшинството от лекарите са истински лекари, обичащи професията си и лекуващи съвестно. Спасяват човешки животи. Но, има част за които живота на хората не е важен, а печалбата от здравето и живота на болните. Искам да задам на точно тези лекари няколко въпроса:

 1. Защо застанахте срещу собствения си народ, подкрепяйки продажните политици наложили фалшива епидемия?
 2. Защо ползвате протоколи, които убиват болните. Иде реч за респираторите? Има достатъчно примери.
 3. Защо отказахте да лекувате болните миналата година, причинявайки смърт на хиляди болни, не обгрижени на време? А и тази година лекувате по телефона.
 4. Защо през 2018 г. при 500.000 болни от грип за една седмица спокойно си лекувахте, не излизайки по медиите и не ревейки както сега, при 2.000-6.000 болни на седмица? Да не би да са намалели стократно болниците в Бг?
 5. Защо забравихте наученото от учебниците по медицина и се поддадохте на манипулация и измама. Епидемия има при 200 болни на 10.000 население а не при 200 заразени! при 100.000 население.
 6. Защо се съгласихте да се карантинират здрави хора? Карантината е за болни такива.
 7. Защо ползвате ПСР тестове при положение, че е доказано, че дават фалшив резултат и някой държави са ги премахнали? Така пълните гушата на КОЙ?
 8. Защо обикновения грип го пишете като ковид?
 9. Защо фалшифицирате смъртни актове? Има достатъчно примери, които са годни за прокуратурата.
 10. Защо не правите аутопсии? Защото ще се окаже, че никой не е умрял от ковид?
 11. Защо до ден днешен няма изолиран вирус? Защо никой не търси лекарство?
 12. Защо подкрепяте ваксинацията на населението знаейки, че това не е ваксина а експериментална течност?
 13. Защо лъжете, че това е ваксина щом от нея се умира и се хваща ковид след това пак? Повечето ваксини дават доживотен имунитет.
 14. Защо всеки ден плашите народа?
 15. Защо по медиите говорите откровени лъжи?
 16. Защо не разбирате, че вашия ламтеж за пари от здравната каса унищожава бизнеса в Бг? Народа е скачени съдове и вашето неразбиране води до фалит на държавата.
 17. Защо не лекувате с доказани лекарства, които лекуват и най-тежките случаи и предотвратяват смъртта?

  Искам да се спра на този въпрос. Има лекарство, което лекарите в Полша прилагат и е ефикасно на 99,9%. Немските учени са потвърдили ефикасността му. Полски лекар е доказал с контролна група от 3.000 болни от ковид. Умрели са само 3 човека, но са били тежко болни от други болести като рак, диабет. Всички други са оздравели за 5-10 дни без странични ефекти и без постковид синдром. Лекарството е регистрирано в Бг и е евтино. Казва се Амантадин хидрохлорид.

 Има и други ефикасни лекарства с които българите се лекуват сами и спасяват живота си без лекарска намеса.

 Ще повторя най-важният въпрос: Защо не лекувате с евтини, ефикасни и спасяващи живота лекарства??? Предлагам този въпрос да си принтирате и да сложите над бюрата си, където лекувате.

 Накрая ще преведа транспаранта на снимката. Той е от протеста на полските лекари, за увеличение на заплатите на първа линия.

УВЕЛИЧЕНИЕ ИЛИ СПИРАМЕ ПАНДЕМИЯТА.

Arkadiusz Zabowski