Полина Паунова: По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса:

По случая “Мата Хари” имам няколко въпроса:

– Родният вариант на госпожа Хари всеки път, когато е посещавала премиера ли си е тъпкала в чантата кюлчета злато и пачки евро? И така докато изчака заветния монент, в който Борисов си вдига телефона по време на интервю, за да й каже, че след 15 мин. ще се яви на рандеву с нея?
– Кой е тоя журналист, който е вземал интервюто? (Ако аз съм питащата ще помня, че интервюираният си е вдигнал телефона и бих го споменала в текста. Интервюто трябва да е било писмено, щото в студио ланкане по телефона не става).
– Мата БГ Хари регулярно ли е посещавала премиера или инцидентно?
– Лесно било красива жена да стигне до него: това регулярно ли се случва? Ако отговорът е “да” (т.е. не е само конкретната Мата Хари):
– Как се набавят тия красиви жени, дето щъкат из правителствената резиденция, при положение, че премиерът казва, че много работи и няма време за личен живот, но намира време за да задоволява човешките си нужди? (това си има определено име, ми се струва, не ли?; и да уточня: такъв въпрос е уместен поради обществен интерес, а не заради любопитство към телесност).

И не на последно място:
– КОГА е разпитана българската Мата Хари? (не питам дали, защото очевидно за втори път Борисов публично казва, че знае коя е).
– Какво в произтекло от тоя разпит?
– Какво ще последва за Мата Хари Българска?

Всичко това е важно поради две причини: да се гарантира сигурността и на българския премиер и на госпожа Мата Хари.

Полина Паунова