ПОЛИТИКАТА Е МРЪСНА РАБОТА. ГЕРБ Я ПРЕВЪРНАХА И В ГНУСНА

Никой не си прави илюзии, че политиката е почтена и морална. Но въпреки всичко има граници, където и най-големите диктатори и долнопробни политикани се спират. Освен в България! Освен в ГЕРБ!

Отново, и отново ще повтарям, че ГЕРБ е изградена и основана на принципите и морала на мафията. Макар и не с чак такова чувство за чест и принципи. За тях граници и дъно няма, използва се всеки властови, престъпен и долнопробен начин да се запази властта.

И първо започнаха с концентрацията на капитала в ръцете си. Защото е общоизвестен принципа: Пари-политика-пари прим. Без пари политика не може да се прави. И власт не може да се запази. И съответно без пари власт не може да се събори. Затова всички парични потоци в държавата се насочиха към партийната каса и обръчите от подставени лица и фирми.

А тези пари всъщност са….нашите. От данъци, такси, плащания на държавата и общини по най-различни поводи. А те си ги разпределят по начин, по който да ни държат в пълно, абсолютно подчинение и безсилие.

Преди повече от половин година казах, че онези 43 милиона лева за свинкянската дупка във Варна са за събарянето от власт на Нинова и загубата на изборите от БСП. Оказах се права. Защото няма влияние и личен авторитет, които да обяснят резултата на Станишев на изборите. Много от опонентите на Нинова имат икономически интереси, много тясно свързани с ГЕРБ. Те са, образно казано, на каишка.

ГЕРБ не се гнусят от нищо. Като се започне от харчене на държавните пари, на нашите пари, за купуване на политическите опоненти, и се свърши може би до купуване на гласове, както се говори.

Членовете на шайката не се притесняват от нищо – нито да обиждат злобно и помиярски две жени, нито да очернят противниците си с измислени компромати, нито пък, какво видяхме днес, депутатите им да се занимават с изработване и разпространяване на фейкове за хората, които ги плашат. Докъде трябва да стига моралът ти, ако изобщо имаш такъв, да подправяш публикации на фейсбук профили, само и само да извлечеш политически дивиденти от разпрата, която се надяваш да предизвикаш. Защото с качества или аргументи не можеш.

Българинът знае, че парите въртят света. И вижда как мафията е собственик на целия капитал в България. Истинската опозиция или се купува, или се оставя без финансови ресурси, с което се лишава от възможността да прави политика.

Защото сега сме век на технологиите. На скъпите технологии. И всяка една публикация, интервю, участие в предаване, статия във вестник, се плащат скъпо.

ГЕРБ купиха политическите си опоненти!
ГЕРБ купиха свободните медии!
ГЕРБ купиха гласовете на избирателите!
ГЕРБ си купиха индулгенции от ЕС!
ГЕРБ си купиха популярност!
ГЕРБ си купиха избори!
ГЕРБ си купиха места за евродепутати!
ГЕРБ си купиха българският народ!
Не мръсно! Гнусно, долно и неморално!

Но това е тяхната същност! И ще продължават да купуват, ДОКАТО ИМА КОЙ ДА СЕ ПРОДАВА!

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.
loading...