ПОЛИТИКА НА АГРЕСИЯ И ИЗНУДВАНЕ

Лидерът на САЩ вчера заяви, че вероятно ще се наложат санкции срещу Иран, защото били свалили американски дрон. Само преди няколко дена можеше да се случи и нещо по-лошо – Тръмп отмени в последния момент удар срещу Иран, пак по повод сваления дрон.

И се замислям – дотолкова са ни промили мозъците и са ни свикнали като кучетата на Павлов на исканите от тях реакции, че не виждаме истината.

На първо място – чий го търси американски дрон НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ, на половин земно кълбо от американскса земя? Някой може ли да отговори разумно на този въпрос?!? Значи, американците могат да си изпращат самолети, дронове, войски в чужди държави, където никой не ги е канил и са нежелани и по принцип – винаги далеч от американската земя, но същите тези държави нямали правото да се защитят. Нещо ненормално не виждате ли?!?

Американците налагат диктатура с маската на свобода и демокрация по цял свят. По дулата на оръжия, санкции и военни акции. Принуждават всички да налагат санкции на неудобните на тях държави, чиито лидери не се прекланят пред силата им и водят самостоятелна политика. Бъркат се във вътрешните работи на всички други държави.

Заради петролът и стратегическите им интереси в Близкия изток, съсипаха много държави и милиони тежат на съвестта им. Сирия, Ирак, Либия, Египет…..къде не предизвикаха кръв и сълзи?

Това са ни стратегическите партньори, нашите господари!!! Господари, които ги избраха политиците ни, не ние. Господари, за които суверинитетът, животът, свободата, свободната воля са неща, които важат само за тях, а другите народи трябва да са им подчинени и да слушат. Докато те ограбват ресурсите им на безценица!

Войната е тяхната същност. Оръжейната им индустрия ИЗИСКВА ВОЙНИ ПО СВЕТА! Защото иначе ще фалират, и без това имат най-големият външен дълг в света! Ние трябва да воюваме, за да могат те да живеят с американската мечта!

Какво получихме от тях? Като започнем от заразената им царевица през деветдесетте години и стигнем до натрапените ни насила американски бази на българска територия и изнудването да им купим таралясниците на безумни цени!

За това, което направиха нашите политици, заслужават разстрел. Като се започне от Монката, минем през АлЙото и стигнем до Главната Мутра! Заради държавна измяна!

Елена Гунчева

loading...