ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ!

Тя вирее там, където моралните ценности са навряни под миндера, където една власт се крепи на сделка и тъпа аритметика. За мен най-голямата политическа проститутка е Атака и по-точно – нейният лидер Волен Сидеров. Той е най-наглият популист, дрънка и хвърля фишеци, а зад кулисите сключва сделки и получава милиони, за да крепи власт. Този политически , а и не само политически пигмей се мисли за нещо голямо, разчита на простоватата си аудитория и знае, че тя е с къса памет.

Сидеров с еднаква лекота се продава и на едните, и на другите – стига банковата му сметка да набъбва с още шест нули. Това човече достигна върха на политическата лудост – уж опозиция, а да воюва с опозицията! Такова чудо няма! Не, има, защото щедро е купен от ГЕРБ точно заради това. И бялото джудже си развява байрака из софийските ресторанти, пиянства и вдига скандали, има собствена галерия / моля, неговите бедняци знаят ли колко е наема?/, живее в лъскав апартамент, жена му върти волана на джип …

А човечето слухти, къде може да се продаде. И за колко. Класика на политическа проститутка. До него е шкембелията Каракачанов. До него пък е Марешки. А за ДПС да не говорим!

Време на великата политическа проституция! А шефът на публичния дом живее в банкя!

Стефан Северин

loading...