ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗВОД НА ДЕБИЛИ

Потресаващият интелект на първия държавен и партиен ръководител роди ново умотворение, което шокира. Разбирам, че те с Цветанов много са се обичали и са се взели, имали са двадесетгодишен брак, но са се развели. Дотук – добре. Но Онуй продължава с асоциациите – при него били останали децата /тоест ГЕРБ, народа, дебилите? – кой точно/, а Цветанов си имал ново семейство /САЩ?/.

И понеже съм си професионално увредена, да коментирам един политически развод: не става ясно чия е вината за разпада на брака по любов или сметка – дали Цветанов е изневерил или Борисов, дали е несходство в характерите или единият си е хвърлял мръсните чорапи навсякъде, а пък другият не го е понесъл….направо си представям двамката в едно семейство, и без това политически се доказаха като пълни долни леви амбриажи.

Да продължа с разсъжденията – след като децата са останали при Борисов /тук да вметна, че ако има такива двама родители, съдът от едното съжаление и след становище на социалните би им ги отнел децата, защото са дебили и не могат да отговарят за тях/, то означава ли, че Цветанов плаща издръжка за децата, останали при Борисов и в какво се изразява тя – електорална подкрепа, бъдеща коалиция, груби финикийски знаци, търговия с влияние? Интересно дали децата са пишман-членовете на ГЕРБ, които с оглед менталното си състояние изискват специализирани грижи, или пък самата партия?! Или пък ние? Макар и предпочитам да съм пълно сираче пред такъв родител /№ 1 или № 2 не разбрах, ама то в днешните джендърски времена смееш ли и да питаш/.

Новото семейство на Цветанов явно започна с голяма любов със САЩ. И ДПС, разбира се. Само да не се окаже, че вторият на бившия втори на ГЕРБ, е първи на едно друго място и просто минават едни пари.

И тук вече започвам да разсъждавам като жител на Перник – и винкел им е малко!

Елена Гунчева

loading...