Половите органи, припадналите деца и кой разказа за това…

От новините разбирам, че проект за сексуалното възпитание в Перник предизвиква бунт сред родители.(засега само сред Дима и Николай Ненчеви). Очевидно има нещо много скандално в това половите органи да се наричат с истинските им имена, а не шушки и прочие. (за реакцията на училището ще поговорим друг път).

Сега обаче по действащите лица: дейна дама (на име Дима) разправя, че децата припадали от ужас. (Какво точно ги е вцепенило така – не става ясно).Изобщо апокалипсис – малчугани се крият в кенефите, прилошава им, карат ги да рисуват в тетрадките си полови органи (чак в четвърти клас?! …. ако трябва да съм честна ние си рисувахме от по-рано.)

Възмутената госпожа Дима, която обяснява за гътналите се от ужас дечица е в организация „Български суверен“. Хубаво е журналистите да проверяват за какво иде реч: въпросната организация (видно от сайта й във Фейсбук) се обявява за промени в Конституцията, които да регламентират премахването на всички партии.

Според съпруга на Дима – Николай Ненчев пък в Канада „отнемат деца срещу пари“. (пак видно от сайта във ФБ).

Всичко, пичове, трябва да има някакви граници. Нямам против – ако детето на сем. Ненчеви е припаднало при вида на нарисувана пишка и за това е виновно някое НПО – разкажете го. Не пропускайте да разкажете, обаче кои точно са родителите, дето са се свързали с вас, за да ви доложат за въпросния припадък.

Аман.

Полина Паунова

loading...