Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето

Още снощи се запознах какви фантасмагории и простотии е изговорил Борисов за немския вестник. Мисли си, че той като е малоумен и германците са като него, за да се разберат. Но яко е сбъркал.
А онова, че мурвата му е аранжирала чекмеджето, е толкова нелепо. Срам, срам!

Положителното от това интервю е, че в Германия ще се уверят какъв идиот и простак управлява България и краде от данъците им, за да си пълни чекмеджето.

Ще се спра много набързо на фалшивите новини, които Борисов сам си пуска в световно неизвестни fake-сайтчета, за да излезе след това и сам да опровергае лъжата си.
Част от лъжите са, че има имение в САЩ и си е купил гръцки остров, за да представи и Барселонагейт като манипулация, но испанската прокуратура го разследва. И Мис Бикина си е реална, и детето, и връзката им, за която тя е споделяля, и брат й, и Йордан Христов, и бутика, и офшорките, и къщата, и прането на милиони евро.
Ако помните, преди 2 сдмици Борисов пак сам си пусна фейк, че ще затваря държавата, за да се появи в психично болно видео и да пита – не ни ли било срам, че той си пуска сам фейкове. Е, 2 седмици по-късно затвори държавата.

Радвайте се на интервюто на Борисов!

Стоян Тончев