ПОНЕ СИ ГИ НАЗНАЧЕТЕ НА КОЗЯК

Изумителни са две неща:
1.“Българските“ политици и депутати решиха, че най-важното нещо на тоя свят и в частност в България е дали да поканят Н.П. Митрофанова на откриването на Народното събрание и да поканят Зеленски да държи реч пред депутатите ни.
2. Народът мълчи пред това безумие и пълна липса на национално самосъзнание.

Приоритетите на народа са много различни от тези на политиците, а пропастта между тях става все по-голяма. Партийните интереси са далеч, далеч над националните и държавните, грижата за интересите на САЩ – по-голяма от грижата към българския народ. Подобна подмийническа шайка ни управлява вече 33 години. Още когато Сорос стъпи на българска земя, а Желев се поклони на Ран и на Ът, нещата тръгнаха към катастрофата.

Зеленски им бил важният! Зеленски, бе! Инфантилното човече, което навря народа си във война и не вижда пречупените кръстове и вдигнати в нацистки поздрави ръце на Азов. Същото, което предостави бази на САЩ в близост до границата с Русия. И което се репчеше на Путин, убедено, че САЩ ще го защитят. Това им е важното на българските политици. За това се събират днес – да решават дали да поканят Зеленски на откриването. Много им е важно да се докажат на Козяк като верни подлоги и помияри.

Как пък не се събраха да определят национални приоритети, по които да работят в макар и краткия живот на 48-то Народно събрание? Как пък не искаха да коментират демографската катастрофа, която ни сполетя и как да излезем от нея? Как пък не искат да вземат решение за огромната престъпност, която е безнаказана? Как не решиха да се обединят срещу корупцията, която като проказа разяжда държавата? Тези проблеми не са им важни на нашите подмийници, важен им е Зеленски. Не се и съмнявам, че след като вземат решение да го поканят, проточили лиги, ще допълзят до Козяк да докладват колко са послушни и верни.

Затова и имам предложение – защо направо САЩ не си им плащат официално заплатите, поне да спестим някой лев на бюджета. Така и така защитават само техните интереси и техните позиции. Поне някаква справедливост да има.

Политиците не са част от народа и никога не са искали да бъдат. Тези, които са мислили за народа си, са били изхвърляни от системата. Защото системата не е наша, народна, българска. А наложена ни отвън.

Откриването на 48-ия парламент ще бъде много срамна история. Почти като самия парламент, каквито прогнози имам. И само от нас, от българския народ зависи дали да оставим нещата така….

Елена Гунчева-Гривова