ПОРЕДНО „РЕМБРАНДИРАНЕ” НА ПОРЕДЕН ТЕЛЕКОМ

Поредния телеком у нас ще се рембрандира, а простичко казано – Теленор вече няма да се нарича така, а Yettel .
По принцип рембрандирането е смяна и на ценови политики и нови промопакети.
Като онзи във вица:
.
„..Чуждестрани служители а „А1“, „Виваком“ и „Теленор“ пристигат на летище София, търсят такси и питат за цената до центъра.
– Предлагаме безлимитен пакет за 3 лв – отговорил таксиметровият шофьор
Когато пристигнали на адреса, той казал:
– 88 лева и 35 стотинки, ако обичате.
– Но нали казахте 3 лв! – възмутили се пътниците
– Вижте сега – обяснил шофьорът – при безлимитния пакет скоростта е ограничена до 10 км/ч, а Вие помолихте да карам по бързо. По високата скорост се таксува по 3,30 лв за всеки 10 км/ч.

Освен това безлимитния пакет е валиден само в рамките на един столичен район, а Вие пътувахте и в съседния район – това вече е вътрешноградски роуминг. Пътуване извън началния район се таксува еднократно по 9 лева. Освен това при вътрешноградски роуминг се заплаща на километър и ние начисляваме за първоначалните 20 км, а това са още 33 лв. Как така „скъпо“? Даже излиза по-евтино от стандратната тарифа! Освен това Вие бяхте няколко човека.

От 1 янури услугата „групови пътувания“ е платена – по 6,50 лв на човек. И още 13 лв Ви начислихме за музикален пакет, тъй като Вие качвайки се в таксито с това си действие се съгласихте да използвате тази платена услуга. Така че всичко е правилно – 88 лева и 35 стотинки по промоофертата…..“

Григор Лилов