ПОСЛЕДЕН „ДЕМАРШ“ ПРЕДИ ОТЗОВАВАНЕ НА МИТРОФАНОВА

Стига! Вече не мога да търпя тия дебили, спуснати начело на държавата! Не само сегашните малоумници, а и всички предишни от три десетилетия насам. Малоумието ескалира, всеки следващ „премиер“ е по-безмозъчен от предишния, докато се стигна до тотален катастрофичен идиотизъм. Гнус ме от кретените, които водят България към неминуема гибел, гадно ми е да гледам муцуните им на екрана и да слушам тъпунгерските им изречения, в които нито една дума не е произнесена правилно. Разбирате ли, хора, изгарям от срам, задето аз, българката, образованата, с поне средна интелигентност, съм управлявана от куфалници, на които природата е отнела всички клетки от сивото вещество и тия създания, излезли от някаква холивудска антиутопия, определят моята съдба!
Няма опитно животно с пълна лоботомия, което да се държи по-абсурдно от тях.

Преди малко научих, че българският посланик в Москва щял да бъде „отзован за консултации“ в София. После пък щял да бъде „призован“. Но да оставим безумната им терминология, която не държи сметка за нищо и е под всякаква критика “ алангро“. „Демаршът“ – поредната думица, която са налапали, имал за цел ответна реакция на Русия по отношение на посланик Митрофанова. Това е последната стъпка, преди скъсването на дипломатическите отношения. От какъв зор се налага това? Налагало се, защото руската посланичка била обидила България, наричайки страната ни „подлога“. Вече писах, че това е подсъдна клевета, защото никъде във визираното обръщение на посланик Митрофанова не е употребена думата „подлога“, а с определението „подлизурковци“, „блюдолизци“ – „прихвостей“ са квалифицирани крайните евроатлантически среди. Аз ни най-малко не се чувствам обидена, никога не съм лизала ничие блюдо или д*пе и не смятам, че тая квалификация ме касае по какъвто и да било начин. Блюдолизците също не трябва да се чувстват обидени – истината не е обида.

Елеонора Митрофанова била обидила целокупния български народ с изказването си, че голяма част от него не подкрепя фразеологията и политиките на правителството. Какво обидно има тук? Та това е напълно вярно, само идиот и национален изменник може да го отрича.

Тази измет, която по „неведоми“ пътища, но определено не с вота на българите, се пльосна в управленските кресла, за да Продължи Подмяната и да ни доведе до Пълен Провал, няма да си седне на дирника, преди да ни вкара във война с Русия и да ни утрепе от глад, преди да ни направи пушечно месо. Не съм адвокат на Митрофанова, нито на Русия, но в тия действия личи пълен отказ от съобразяване с най-елементарните необходимости за оцеляване на българските граждани.

Вижте хора, да се съберем на Козяк и единодушно да предложим на Херо Мустафа поста премиер на България. Нека лично ни управлява. Няма защо да ни препредава волята си чрез счупения телефон Киро Петков.

Милена Върбанова