ПОСТУЛАТИ НА ДЕНЯ

Лицето борисов няма банка, няма къща в Барселона, няма и нервъстно извънзаконно детенце, но ако случайно има такива, то това не му е известно.

Спазването на конституцията е основен постулат за членство в герб. Трябва да крадеш – по много и системно, но при пълно спазване на конституцията и сътвореното „просто кърджалийско законодателство“!

Корнелия Нинова не била ходила предрешена и със забрадка в квартирата на бб за да си вземе 10те милиона, казва самата тя в ранна сутрешна изповед пред фейса. И искала спешно да й сменят цвета на забрадката за да бъдела по-така… Всичко това в опровержение на някакъв сайт, за чието съществуване не съм и чувала.

И горните двама, заедно със своите младежки формации /чувам, че младежите от БСП не били много навити/ се канят да яхнат … пардон да управляват страната.
И милата национална социология потвърждава горното.

Е, ще трябва и дпс-то, ама то на дпс-то това му е хубавото, че винаги е готово на „3-5-8“ участие. Може да поиска този път и повечко, ама на кого му пука.

Пеевски е герой, родолюбец, дарител и прочее на тези формации, но най-вече е почтен и отговорен и не само ще се върне в управлението, но вече и в ново качество – не той ще дава подкупите, а на него ще ги дават.

Една постигната мечта!
И един народ, който ще трябва да поживее на улицата отново.
Така, че ще се наслушаме на тесктове за необходимостта от това да ни спасят, от готовността им да ни спасят и от туй, че за да вървим „напред“ , ще трябва да затворим страницата. Да да, онази страница, дето пише за гражбите и грабежите.

Остава една седмица… Все още можем да не го позволим!
Ако искате , де!
Щото ако ви кефи, Пеевски е на разположение да изпълни всяко ваше /пък и свое /желание.

Диана Дамянова