ПОЩРЪКЛЯХА ОКОНЧАТЕЛНО

Соломон Паси поиска да се разположи ЯДРЕНО оръжие на територията на България, за да се пази източния фланг на НАТО. С което окончателно ме убеди, че има хора непрегледани, нелекувани или откровени национални предатели.

Всъщност, самият той не е национален предател, тъй като НЕГОВАТА РОДИНА Е ДРУГА. Той НЕ Е БЪЛГАРИН! Затова и интересите на България не го интересуват, той само си изпълнява поръчките. Набута ни в НАТО, а сега иска да превърне България в МИШЕНА за ответен ядрен удар.

Докога национални предатели ще се разполагат какво да се случва с България? Докога ще ни набутват в разни съюзи и конфликти? Ние работа там нямаме. И срещу кого ще бъде насочено това ядрено оръжие. Познайте от три пъти. И отново ще се домъкнат американци да ни ползват земята, за да си разполагат оръжията и да ни превръщат нас в цел за поразяване.

Дори малоумно дете би се досетило за безумието на това предложение. Но САЩ не им пука. Те избиха стотици хиляди цивилни граждани в Япония с атомно оръжие, избиваха с напалм, с бомби, включително с обеднен уран, избиват подред. Но…..далеч от СВОЯТА ЗЕМЯ!

Затова – аз съм против. Не искам България да стане изгоряла и радиоактивна земя, без оцелели българи. Не искам американците да си разполагат тук оръжията, не им искам базите, не им искам помощите, НЕ ГИ ИСКАМ!

А господинът, толкова удобно разполагащ с нашата територия, да си събира парцалите и да се връща в НЕГОВАТА РОДИНА! Тук е излишен!

Елена Гунчева