ПО-ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ

Вчера страховитата мистификация, наречена за гавра „Български демократичен преход“, приключи. Всички маски паднаха (тия за ковида паднаха още по-рано). Циреят, гноял 33 години, се пукна.

Вчера „политическите партии“, насъбрали една и съща гнила сган, обявиха война на българския народ. Само „Възраждане“ застана на страната на България. И още трима други депутати, чиято достойна позиция трябва да оценим. Правителство и парламент се самоликвидираха. И така е по-добре!

Започва последната битка за България. Битка на народа срещу тотално компрометираната власт. Битка срещу най-върлия враг – овластените вътрешни предатели. Колкото и да е страшна, поне ще реши участта на българите по-бързо и по-достойно от бавното унизително убийство на народа ни в продължение на повече от три десетилетия. Старателно планирано убийство, на което бяхме безволни, примирени жертви.

Нека сега България заяви волята си и определи жребия си: „Свобода или смърт!“ Часът настана.

Нека българската армия и полиция най-сетне застанат на страната на суверена срещу слугите-предатели!

Нека се види от всички, че единствената бойна сила, която ще застане като щит пред отвратителните предатели на Отечеството, за да ги пази от народа, са чуждите натовски войски и укробежанците. Това е главната причина да бъдат вкарани на нашата територия.

Горко томува, който наема чужденци, за да го пазят от сънародниците му!

Милена Върбанова