ПП КК /ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ КИРЧО И КОКОРЧО/

О, спомняте ли си, уважаеми електорат, как обожествявания от наивниците Кирил Петков Ви омайваше с думи за бъдщия просперитет, развитие, промяна и прочие красоти? Спомняте ли си как напоитело говореше как ЩЕ СПРЕ /с едни голи гърди на амразурата/ отвратителната корупция и ЩЕ СПЕСТИ 10 милиарда лева на данъкоплатеца от преустановяването на корупционните практики. Спомняте ли си, как обещаваше ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ на гербавото управление и НАКАЗАНИЕ на виновните. И накрая – спомняте ли си какво беше казал за Цацаров и Гешев!?!

Така! Дотук който си спомнил – спомнил. А сега да видим промяната. Явно корупцията не са я спрели, защото виждам, че в бюджета тия спестени десет милиарда ги няма, но пък за сметка на това правителството всеки месец тегли по петстотин милиона лева заеми, които ние трябва да връщаме. Борисов тържествено го арестуваха и още по-тържествено го пуснаха, с единия сеир си останахме. Гешев и Цацаров пък явно са напълно необезпокоявани от вятъра на промяната. Или пък издухването, заето с уреждане с постове и заплати, още не е стигнало до тях.

Та, наивни ми народе, колко пъти ще се хващаш на американските проекти с пластмасови копия на Джон Траволта и евтини боливудски сценарии? Веднага ще ви кажа как да ги различите – появява се някой ОТ НИЩОТО, за предпочитане завършил престижно образование на запад, много успешен, отказва се от кариера, за да ни оправи нас – простите българи. Дежурна нахилена физиономия, обещаваща ни чудеса. И разбира се – много, много пари зад него. Защото всички медийни изяви СЕ ПЛАЩАТ и то много скъпо, всички билбордове покрай пътища и улици също са скъпи, всяко интервю е скъпо. Та се запитайте кой инвестира без възвръщаемост!? И откъде са парите, разбира се. Принципно проектите ВИНАГИ са НОВИ. Купени от китайски магазин и като стойност същите. И трайност.

Наивността ни струва скъпо. Погледнато, Кирил Петков май ни струва по-скъпо и от Борисов и от Гешев заедно. И продължава. Обещанията му останаха някъде в автобуса, с който си водеше публиката на срещите с избиратели. А ние останахме с едната подмяна на поредната надежда.

Елена Гунчева
https://t.me/elenaguncheva