Правителството на България и лично това нещо от снимката, се грижат за нашето лято!

Докато хората си броят стотинките и се чудят как да оцелеят, Правителството на България и лично това нещо от снимката, се грижат за нашето лято!
След като раздадоха от парите, които всички ние ще връщаме ( 60/40) на “Не” Корумпираните работещи в БФС, на тежко закъсалият персонал на “Лудогорец”, на работещите за народа Казина и още стотици фирми на “ Наши хора”, то държавните мъже и “ ТО” ( Ангелкова), решиха да помогнат и на други закъсали “ Родолюбци”, а именно арендаторите на плажовете по Черноморието!
За да помогнат на нас, бедните да отидем на море, за да можем да не плащаме чадъри и шезлонги, нашите “ Спасители” ще опростят наемите на всички концесионери на плажове?
Евала, Бойко, евала Тулуп!
Няма да оставиш твоите приятели Маргините, Митьо Очите, Боби Манекена, Тимаджиите и прочие мутрагени на улицата?
Те заслужават, те имат нужда, те са част от българското богатство!
Честит Гергьовден на всички, които на 03.03 ходят със знамената на “ Шипка” да веят байрака, на големите “ Патриоти” от футболните Фен клубов, и на всички други, които сме “ Лъвове” на маса и във фейсбук!
Яжте агнетата, слагайте маските и се подготвяйте да връщате милиардите, които нашите “ Управленци” раздадоха на себе си!

Иван Иванов

loading...