ПРАВОСЪДИЕ НЯМА. ИМА ПЕЕВСКИ

Пеевски е невинен, чист и почтен бизнесмен, проверяван многократно от държавата заради сигнали на негови врагове!

Тези изказвания на видни български политици изразяват цялата същност на НЕДОВЕРИЕТО В ПРАВОСЪДИЕТО, В ПРОКУРАТУРАТА И В КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ. Справедливост няма! Има Пеевски, има медиите му, има власт, има кръгове от фирми, има търговия с влияние.
Символ на провала на България да бъде правова държава!

Да, законът е като врата на полето – само глупавите и бедните минават през нея!

Цецко Мислителят, гордостта на Европол, с честен труд и пот на чело успял да спести като физкултурник и момче за носене на папки, пари за малко апартаменти. А тъстът и тъща му спестявали още повече от пенсии и му дарили още. Пример за всички ни, как когато си докопал властта, ти остават достатъчно пари от джобни, за да си купиш девет апартамента.

Пеевски също е честен бизнесмен. Медиите му са независими, в тях работят свободни журналисти, има свобода на словото. Който не вярва, е враг на народа и държавата!

Премиерът – Слънце, в никакъв случай не е мутра.
Ама как може!
Охранителната му фирма в никакъв случай не се е занимавала с рекет и убийства. Нито пък е убил лично Чакъра, Европейският съд да си гледа работата, той нищо не признава.
Той в никакъв случай не контролира каналите за наркотици и контрабанда на цигари в България, отстранил всичките си конкуренти. Изобщо! Тези неща ги говорят душманите, които му завиждат за грандиозните успехи в политиката!

В Конституцията пише, че сме правова държава. Да, ама друг път! Законът трябва да се спазва с цялата му строгост само от бедните и неизвестните.
Богатите престъпници са на власт И ТЕ ПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ, КОИТО НИЕ – НАРОДЪТ, ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ.

Познайте кого защитава закона? И как се прави по начин, който да оневинява хора, за които всички ние виждаме, че са престъпници. Хубаво е ОПГ да си има и държава!

Правосъдието е важно за усещането за държавност. Без законност и СПРАВЕДЛИВОСТ, хората не могат да вярват нито на държавата, нито на съда, нито на управляващите.

НО….ПРАВОСЪДИЕ НЯМАМЕ….ИМАМЕ ПЕЕВСКИ, ИМАМЕ ЦВЕТАНОВ, ИМАМЕ БОЙКО…..

И се сещам за Дивия запад, когато правосъдие също не е имало, но е имало СПРАВЕДЛИВОСТ – със съда на съдията Линч…..повод за размисъл!

Бог да пази България!

Елена Гунчева