Правосъдната министърка май ще се окаже по-хард вариант от Бойко Рашков. Как закова Гешев?

В петък, 17-и декември, в „ЕвроДикоФ“:

ГЕРБ пак прекара управляващите. „Продължаваме промяната“ отново се оказа „Продължаваме с леващините“. Как симпатичната Лена Бориславова влезе в ролята на Бойко Борисов.

Правосъдната министърка май ще се окаже по-хард вариант от Бойко Рашков. Как закова Гешев?

Предколедни чудеса в прокуратурата! Фарс и абсурди между прокуратура и ГДБОП за Хемус. В същото време – оневиняване на вече премиера Кирил Петков, след като Гешев го громеше като „недосегаем“ преди да стане премиер.

Как Пламен Бобоков жестоко атакува Гешев и как повечето медии не посмяха да го цитират.

Херо Мустафа след клоунадата по БТВ, май най-после влезе в ролята на посланик на САЩ.

До Брюксел и назад. Радев с големия „Еърбъс“, Кирил Радев – с малкия „Фалкон“. Нормално ли е?

Нов позор за Фандъкова! На София са отпуснати 65 млн.лв. за детски градини, 30 млн. няма да бъдат усвоени. Кирил Петков иска обяснение от кметицата. Тя пък казва, че тя „напъвала“ за среща с него.

Продължава да кипи безсмислен труд по темата „Витоша“. Новият шеф на СОС Георги Георгиев с нови епохални недомислици по темата.

Бившият служебен премиер и бивш кмет на София Стефан Софиянски: какво става и какво да се прави?

Проф. Минеков след края на министерстването…

Бившият депутат на ГЕРБ Георги Марков от Будапеща: Как Орбан направи строителни чудеса и реши демографската криза в Унгария.

Паметна среща на „братя по съдба“: Световната рап-звезда 50 Сents и Киро Японеца в крепка прегръдка в столичен клуб. Защо мегазвездата подари диамант на Японеца, след като разбра, че и двамата са преживели три покушения.

Мария Димитрова от врачанския сайт „Зов Нюз“ за атаката на КПКОНПИ срещу кметството на Враца заради тробейбусно-автобусна далавера. Като във Варна…

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.