ПРАЙДЪТ НА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ

За много от новите, а и стари политици, днес ще има знаменателно събитие – прайда. Тръпна в очакване Хаджимравин да поведе г.опс, бащина дружина с пера отзад по софийските улици. Естествено, прайдът трябва да започне от централата на ГЕРБ и примерно ДБ, защото от тях по-големи няма!

И се замислям за приоритети. Някои искаме да оправим България и да работим за бъдещето й, а други искат да се оправят един друг и да работят за прайдове. Въпрос на приоритети. Вчера например Народното събрание беше осветено от цветовете на дъгата. Донякъде го разбирам, защото много от ЛГБТ са представени в българския парламент, а и сега се пънат да влизат там.

Като човек, който изобщо не се интересува кой кого оправя в личния си живот, обаче, настоявам българската държава да не плаща за охраната на събитието и да не се спира движението заради него. Като знам какви луди пари се харчеха досега за охраната на прайда, си мисля колко деца имат нужда от лечение, колко млади семейства имат нужда от подпомагане и колко пенсионери не могат да си купят лекарствата. Държава, която има пари да охранява п…, а няма пари за децата си, няма бъдеще!

Елена Гунчева