ПРАНЕТО ЗА ЧЕТВЪРТ МИЛИАРД – ДОЙДЕ ФИНАЛЪТ

След поста ми „Четвърт милиард за пране” във ФК Левски, в който с документи и факти разказах за уж „задграничната инвестиция” от един английски бедняк – подставено лице „мултимилионер” дойде и логичния финал, който предсказах тогава.
Ето го изявлението на Наско Сираков:
.
„Левскари,
Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам официално, че прекратявам разговорите с Джоузеф Диксън за прехвърлянето на контролния пакет акции в „Професионален футболен клуб Левски“ АД.

Благодаря на г-н Диксън за демонстрирания интерес, но съществените разминавания между декларираните намерения за инвестиции и последвалите ги действия не ме убеждават, че той е инвеститорът, от който Левски има нужда.

Не получих убедителни гаранции нито за размера, нито за произхода на средствата, които трябваше да бъдат вложени в клуба и стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

При съгласие от г-н Диксън и неговите адвокати, съм готов да направя публична цялата кореспонденция, както и разменените между двете страни документи, за да не остане място за спекулации и интерпретации.”

*** Не чакам извинения от обругалите ме тогава – не само защото не са способни на това. А защото истините, които изнасяш, винаги имат и бодли, които отнасяш.

Привържениците на клуба така и не разбраха, че на инвеститорите-мафиоти никога не им е дремело за този клуб. За тях той е само форма – яйце, чрез което да преперат парите и да го захвърлят като счупена черупка.

Григор Лилов