ПРЕДЛАГАМ КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ГЛУПОСТ И ВАСАЛНОСТ

Намеренията на Кирил Петков на практика да изгони и руският посланик Митрофанова от България, на практика означава, че санкциите СРЕЩУ България ще станат още по-сериозни. Това настояване Н.П. Митрофанова да напусне България е прелюдия към прекъсване на дипломатическите отношения с Руската федерация. Явно в Харвард не са учили история и по-специално Втората Световна Война. /то само това да беше, явно на нищо не са го научили/.

Освен, че излишно се подлага на американското посолство и се прави на първи по заслуги прислужник на САЩ, Кирил Петков поставя България в много рискована ситуация и то в утежнена международна обстановка. Напълно разбирам, че е зависим изцяло от американското посолство и това, което му наредят оттам. Но все пак поне чувство за самосъхранение трябва да има.

На Трети март явно урокът не го научи. Протестът срещу войната и намесата ни в нея също не го осмисли. Продължава да си върви из политиката като побеснял носорог и почти със същата мисъл в главата. Поразиите, които ще направи на държавата, десетилетия наред ще оттекват в историята.
И не мога да разбера защо се бутаме между шамарите и между двете страни на фронта в Украйна. Нашите интереси са българският народ, националният ни суверенитет и интересите на българите в Украйна и Русия. Достатъчно сме се нагледали на грубата намеса на САЩ в различни държави по света, включително и в България. Помним 2014 година и жертвите в Украйна на нацистите, които сега са защитавани от евроатлантиците.

Освен Кирил Петков, да не забравяме, че имаме и чудото Генчовска. Изправени смело и безотговорно срещу Путин и Лавров.

И все повече си мисля, че спешно и незабавно Кирил Петков и правителството му трябва да бъдат отстранени от властта и съдени за предателство на българските национални интереси.

Елена Гунчева
* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ И ОТНОШЕНИЕ.