Предлагам на Слави да не назначава следващите министри с помощта на Парламента, ами да направи формат „България търси Министри“

Аз не мога да разбера от какво се дразни обществото, все пак Сламен Николов се яви на кастинг и спечели премиерския пост. Предлагам на Слави да не назначава следващите министри с помощта на Парламента, ами да направи формат „България търси Министри“ и ще се гласува с смс-и. Вие сега ще ми се смеете, но така „с един куршум ще се убият много зайци“.
Ето как:

1. Това шоу ще сбъдне въжделенията за електронно гласуване.

2. В него с смс-и ще гласуват повече хора от колкото на изборите отидоха до урните (това е напълно сигурно).

3. Умрелите не могат да гледат телевизия и да пишат смс-и (поне за сега)

4. Няма нужда от секции, няма нужда от застъпници, няма нужда да прекъсват сериалите за да говорят неща по телевизията, които 80% не разбират и няма как да разберат (според Проф. Иво Христов).

5. Резултатите излизат веднага. Няма нужда никой да припада докато стане ясно, колко стотни е разликата между първия и втория.

Мисля, че има още какво да се добави, но за сега и това е достатъчно. Ако, предложението ми има нужда от разяснение оставам на линия. Убеден съм, че скоро ще бъда потърсен за разяснение на идеята. (Съдейки по това че, сценаристите на ИТН си търсят смешките в нета).

Даниел Христов