Предстоят критични дни за украинската държава, за световния ред, за психическата издържливост

Либералната преса у нас започва лека полека подготовка на масите за Азовстал в град Мариопул, Донецка област в Украйна. Донецк е една от двете области, които Путин обяви за признати към Русия.
Ще дам линк към днешната статия в либералния флагман у нас „Дневник“.
След вчерашната невероятна програма на Нова телевизия, посветена на генералът, командващ нацистките батальони „Азов“, имам чувството, че най-горещата точка на света в момента, завод Азовстал, ще стане открито заявление и за глобалистите. Но те имат ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА за нещата, затова се налага обяснения.

Но първо ще кажа, че собственикът на Нова телевизия е генерал в оставка от ЦРУ. Няма какво да се разсъждава в случая, хора като мен много добре разбират какво означава това, както и много добре знаят и разбират връзката между ЦРУ и нацбат „Азов“, както и връзката със сегашното положение в Азовстал. Редно е зрителите на Нова да знаят какво стои зад любимата им частна телевизия, която се притежава, контролира и управлява от чуждо разузнаване. Разбира се, че по Нова няма да бъде казана истината за причината Азовстал да стане фокусна точка на войната.

Щом либералната преса отваря темата, значи се намираме във фазата преди изтичането на информация, която заплашва глобалната постановка и в такива случаи винаги се действа по един и същ начин. Казва се част от истината и около нея се навръзват вече лъжите.

Предстоят критични дни за украинската държава, за световния ред, за психическата издържливост. Не ми се повтарят неща, които публикувам, предстои решаването съдбата на Азовстал, по някои източници той ще бъде сринат и изличен от лицето на Земята. Работата е там, че вътре има хора от цяла Европа, от НАТО и Америка. Предстои да видим още днес какво ще стане.

Но искам да се види либералната ГЛЕДНА ТОЧКА.
Там са защитниците на Украйна от агресора – Азов, последен героичен пост срещу дивашка Русия, която изтезава украинци за закуска.

Важно е.

Анастасия Гешева