ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ГОСПОД! НО ВИЕ СЪС СИГУРНОСТ СТЕ САТАНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!

Колкото и скучна да изглежда темата на драгия читател и материал, тя е от изключителна важност за бъдещето ни. Защото подмяната на вота доведе до сегашното състояние на държавата и сложи начело на държавата хора, които в нормални държави и за селски кмет никога не биха избрали.

Всички предложения на Президента изглеждат смислени и разумни. И най-важното – практични и водещи до прозрачност на изборните резултати. Което пък изобщо не устройва управляващите. Най-вече сам провъзгласилият се за Господ на изборните фалшификации Цецкоу. Да споменем само Костинброд, купените секционни комисии, затворените и привиквани от полиция комисии, ромски гласове….а, бе, професионалист си е човека!

За Барни Ръбъла на правото мога единствено да съжалявам за отсъствието му от форума, защото неговите изказвания със сигурност щяха да допринесат за Коледните веселби на юристите.

Отсъствието на управляващите от подобен форум говори само едно – ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ И НЯМА ДА ДОПУСНАТ ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ. Защото знаят, че тогава ще изгубят властта и ще си получат възмездието за престъпленията.

Те дори не изпълняват съдебното решение за машинното гласуване! Явно смятат, че за тях е пожелателно, а не задължително.

Този път обаче няма да допуснем да се подиграват с нас и с правото ни на избор.

Показателно е това, че именно тези, за които има най-големи съмнения, че са в Народното събрание благодарение на изборни машинации, отсъстваха от събитието. Но Видовден идва!

Елена Гунчева