ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ СНЕ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО! НАРОДЪТ – СЪЩО!

В забележително и силно въздействащо обръщение преди малко Президентът на България Румен Радев отправи обръщение към народа. В откровен и държавнически стил, генерал Радев посочи основните проблеми пред държавността и разпада й в следствие на управлението през последните години.

Истината се вижда от всички. Но от всички политици, единствено Президентът Радев има смелостта и почтеността да каже всичко публично в обръщение към българите.

Това не може да продължава така! Бъдещето на България трябва да е на почтените и смелите, на младите и перспективните. Затова и Президентът свали доверието си от правителството и призова народът да се обедини заради бъдещето на България!

Народът отдавна е снел доверието си от продажното ни правителство. Разпадът на държавността и публичната екзекуция на граждански права и свободи се забелязва не само от българите, но и от света!

Управляващи, време е за възмездие. Защото преди бъдещето, трябва да разберете, че никой не може безнаказано да предава и продава българския народ!

Ние снемаме доверието си от вас. Ние искаме справедливост и бъдеще тук, в нашата България!

Време е!

Елена Гунчева