Президентът Румен Радев дари средства за възрастните хора в община Видин

Президентът Румен Радев е дарил средства на община Видин. Това става ясно от благодарствен адрес на кмета д-р Цветан Цонков, публикуван на сайта на общината.

Ето и текста на благодарствения адрес:

До Румен Радев

Президент на Република БългарияУважаеми г-н Радев,

Изказвам най-искрена благодарност за оказаната от Вас финансова помощ в полза на нуждаещите се възрастни хора на територията на община Видин.

Адмирации за хуманния ви жест в тези трудни за всички българи дни, когато страната ни е изправена пед тежкото предизвикателство всеки ден да се бори с разпространението на COVID-19.

Убеден съм, че с общи усилия, силна воля, дисциплина и отговорност институциите у нас и всички хора ще се справят с коварния вирус и ще излязат по-силни от борбата с него.

За мен и за общинското ръководство е чест да работим съвместно и се надявам, че ползотворните ни контакти ще продължат и в бъдеще. Вашата подкрепа е високо оценена и още веднъж Ви благодаря сърдечно за вниманието и грижата към най-уязвимите жители от нашата община.

С уважение,
д-р Цветан Ценков
кмет на община Видин
Untitled (1)_1

Припомняме, че само преди дни след запитвания от много граждани и фирми, община Видин предостави банкова сметка, по която могат да се превеждат финансови средства – дарения, помощи и други безвъзмездно получени суми, след сключен договор за дарение. В него дарителят по свое желание може да посочи условие за разходването на средствата.

БАНКОВА СМЕТКА НА ОБЩИНА ВИДИН:

Банка ДСК, SWIFT: STSABGSF
IBAN: BG03STSA93008400046000

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ:

445100 – дарения от страната
445200 – дарения от чужбинa

http://epicenter.bg/

loading...