Прекалено малко сме, да не кажа слаби, за да продължаваме да се разделяме и оплюваме един на друг

Прекалено малко сме, да не кажа слаби, за да продължаваме да се разделяме и оплюваме един на друг.

Имаме общ враг, наши събожници са, но за съжаление са избрали да са от другата страна, да служат на „мрака“, като геноцидицират българската нация, унищожават българската природа, замърсяват, горят боклуци, фалират и си присвояват бизнеси, ограбват народа и земните недра, присвояват си от публичните средства за лично облагодетелстване и ежедневно лъжат.

Видно е, че и са некадърни и не могат да управляват държавата. Доказаха го многократно!
Какво се иска от нас, за да не ни затрият ли?! Иска се да се обединим, но не с тях, а срещу тях, за да ги ограничим от достъпа до държавни финанси и лостове. Като начало. Лесно е, но ние сами го правим много трудно, до невъзможно.
Питам се защо, не че не знам отговора – его, завист, алчност, стремеж към надмощие.

Всичко това трябва да се притъпи и да канализираме енергията си в правилна посока. Заедно. В мисли и действия!

Срамувам се да чета от два дни, че Георги от БОЕЦ бил ВИП пациент – защо той, а не някой друг. А може би трябваше да бъде оставен да умре, заедно със съпругата си?! Всички сме ВИП, всеки е еднакво важен, но системата е скапана и затова трябва да я променим.

Не бива и не трябва всичко в държавата да се решава еднолично, а животът ни да зависи отново от благоволението на един човек. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги.
Не са малко и храчките по „Отровното трио“ – защо се били обединили с Манолова? А с Пеевски и Борисов ли да се обединят?
Ако следваме тази логика, не трябва да се гласува и за ДБ, защото Христо Иванов беше министър на Борисов, в неговия кабинет. Подчертавам – не министър на „Реформаторски блок“, а на ГЕРБ.
Виждам негативни реплики и за Слави. Да, но той не е участвал във властта и управлението.
Какъв е проблемът?!

Не се ли опомним, ще продължим да се въртим и да изгаряме в омагьосания кръг, от който 30 години не можем да излезем заради това, че сме разединение и не искаме да се обединим срещу злото, което обезкървява България! Което ни убива!

Време е за промяна! Ако не я искате, статуквото е насреща – гласувайте за неговите партии. Шест са!

Стоян Тончев