Премиерът ли е забранил на МВР да участва в разследването? В ролята на нагъл?

Кой е по-по-най-нагъл в държавата? Политиката в България е мръсна работа за мръсници без съвест. Като Борисов. Това пише в своя фейсбук профил евродепутатът Николай Бареков. Вижте целият му коментар:
Кой е по-по-най-нагъл в държавата?
Премиерът Борисов от Банкя „ръководи“ операцията с отвличането, завършила с успех. Откупът е прибран, жертвата е на свобода, „Наглите“ – също са на свобода. Бащата благодари на Борисов и на „Наглите“ едновременно за „благоприятния“ изход по специалната телевизия пред специалния водещ.
Премиерът ли е забранил на МВР да участва в разследването? В ролята на нагъл?
Няма такава държава. Борисов днес не е отишъл при „Малкия Бареков“ с Големия апартамент, защото е разбрал, че вечерта Слави ще обяви нещо като политически проект. Борисов е виден страхливец. Особено го е страх от мъже с големи топки. Срещу тях сплетничи по женски или се договаря/подмазва. Въпросът е Слави ще прави ли сделка с Борисов и задкулисието зад него ли е или ще се бори с него. Аз избрах второто. Ако избере второто като като мен, Слави да се готви за среща с „репресивните органи“, НАП, прокуратура, ДАНС. Плюс тях срещу мен бяха и БТВ и Нова, Цолова, баджаците (накуп). И добронамерено бих напомнил на Слави, че първите два пъти като нагази в тинята на политиката с независимата кандидат-депутатка от Варна и с Куневица откровено се изложи. Дано третият път успее. Аз лично подкрепям от сърце и душа. Но политиката е лична отговорност! Не бива лидерите да се крият зад нови лица с „чисти“ души. Такива просто няма. Политиката в България е мръсна работа за мръсници без съвест. Като Борисов.

bnews.bg

loading...