ПРЕПИКАВАТЕ ЛИ РЕДОВНО ВЕЛИКАТА СЕВЕРНА БЪЛГАРСКА ОГРАДА?!!?

На страницата на БАБХ е пълно с открити незнайно как нови огнища на африканска чума. Има и следното извънредно интересно съобщение: „Потвърден е и нов случай при дива свиня, в землището на село Дуранкулак, община Шабла, област Добрич. Пробата е взета от намерена умряла, вследствие на пътнотранспортно произшествие, дива свиня.“

Тоест, дивото свинче е станало жертва на ПТП. При което, узнавайки за трагичната му гибел, БАБХ незабавно са го изследвали и са установили, че освен блъснато, е и чумаво.

Та по този повод – какво стана с Великата Северна Българска Попикана Ограда?!? Ааааа?! Нали тя трябваше да ни пази от дивите свине? Враговете на държавата и правителството още тогава казаха, че тази ограда не диво прасе, ами и заек няма да спре, ама те защото са хибридчици, пратени от Путин и враговете на ГЕРБ. За достоверност, направиха обществена поръчка за вълча урина и прословутата ограда беше и попикана.

Та като гледам африканскочумавите диви свинки как се размотават и даже стават жертви на ПТП, не мога да не се запитам – БЕ ВИЕ ПРЕПИКАВАТЕ ЛИ РЕДОВНО ОГРАДАТА? Че то доста пари се хвърлиха. Ако трябва, вземете там командировайте гербавите от региона на дежурства да минават през няколко дена и да препикават, поне и от тях някаква полза да има. Че то иначе изклахте прасетата на Територията. Само едни 240 в София ще ни останат! А пък Коледа идва….

Елена Гунчева

loading...