Пресвета Данка /Фандъкова/ управлява спокойно от небесата и самата тя се бори с корупцията, с подкрепата на здрава политическа мафия

Вчера, докато пътувам, чувам по радиото, че е арестуван софийски кмет. Помислих си веднага:“Справедливостта възтържествува. Фандъкова отива в затвора.“

Каква наивност!

След това разбирам, че Пресвета Данка /Фандъкова/ управлява спокойно от небесата и самата тя се бори с корупцията, с подкрепата на здрава политическа мафия зад гърба си. Изумително! Меко казано, така стоят нещата в милото ни отечество и така ще продължава да бъде.

За прокурорската и милиционерска пасмина няма да коментирам нищо, защото те отдавна са чисто физическа величина – въздух под налягане.Това, с което няма да се примиря и съм готов на много големи крайности спрямо вероломните, е отношението към отделния човек. Трудно се възпитават властници, но е крайно време и те да получават своите неизбежни уроци в името на жизнено необходим баланс.

Не мога да приема също, че жена или мъж, били те и с повдигнати обвинения или задържани от съответен орган, трябва да бъдат третирани като животни. Да, животни! Пет часа на булевард с белезници на ръцете или куршум в главата по „неизяснени обстоятелства“, при това изречено от легитимни органи на властта, си е чисто престъпление, извършено от държавата спрямо гражданите.

И този тенденциозен мафиотски сценарий трябва да бъде спешно прекратен, в едно с гаврите на неграмотни и некомпетентни овластени лица по цялата управленска верига. В противен случай смъртта ще ни дебне отвсякъде, а някои ще забогатяват по престъпен начин, мотивирани от имплантиран в гражданите страх….

Полк. Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov