ПРЕСТАНЕТЕ С ЛЪЖИТЕ ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ, КРЕТЕНИ! ТАМ ИМА УМ, А НЕ ЕДНОЛИЧЕН ПРОСТАШКИ РЕЖИМ!

Ква стана тя – само безработни норвежци ще преминават през парковете, като гербаджийски частици през андронен колайдер!

Преатели, не знам защо, парковете да не се обикалят на куц крак и патешко ходене, наистина!

Отворете безусловно парковете, веднага, като обясните, че само дистанцията между хората от различни домакинства е водещият принцип за социална дистанция, който ще продължи още дълги месеци. Разкарайте тези маски на открито, като ги оставите задължителни в магазини и затворени пространства и престанете да шикалкавите и тормозите хората с неподготвеността и страховете си.
Дайте възможност за спорт и възстановяване, кретени!
Къде ви е плана за утре, вдругиден, следващия месец, къде? Нямате, само „бела чао“ ви кънти в празните комунистически кратуни!
Престанете с лъжите за другите държави, които ни дават за пример – няма такива и навсякъде има ум, разум и уважение към обществото, а не едноличен просташки режим!
P.S. Курц умира от смях, като му преведат какво говори неговия „колега“ Борисов.

„пейките предавали зараза“ юрдана гениалната

Как нормални хора, които виждат какво става по света, приемат тази свинщина в България, това изумително невежество на всички нива, се приема за държавна политика?
Как се приема за нормално, всичко „да се докладва“ на един човек / дори няма да го квалифицирам/ и той да решава за цялото общество?
Защо се подиграваме на Русия и Северна Корея, а сме допуснали същото държавно устройство?
За наша сигурност?

От всички заразени, имаме 12% лекари и медицински персонал, което е повече от всички роми в „огнищата“, в които мутафчийски и компания формират пик.
Искам да кажа, виждате нагледно, как държавата се е погрижила за медиците, но пък вината е ваша, че искате да излезете на чист въздух, да отидете до вилата си, или просто да работите, за да се нахраните.

Георги Дренчев

Afera.bg

loading...