Престъпниците отиват в затвора ,Борисов…

Вчера Борисов ни зашлеви с поредното си откровение :“С цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват, ние не харесваме тях.Иначе щяхме да сме една партия…“

Едва ли е възможно по по- елементарен начин да се говори за политически плурализъм / сложен израз 😂/.
Всъщност Борисов свежда нещата до харесване.Нямат значение идеите за развитието на България, принципите на управление, начините и средствата.Нямат значение корупцията, бедността, игнорирането на основен принцип на правовата държава – върховенството на закона.
Нямат значение констатациите на ЕК, Държавния департамент на САЩ, Венецианската комисия, наказателните процедури срещу България, решенията на ЕСПЧ , докладите, резолюцията на ЕП от октомври т.г.
Просто някои не го харесват…

Не сме на улицата от 90-те години, за да се харесваме, Борисов.И ти не си член на улична банда.Премиер си….колкото и абсурдно да е това.
Наглостта да се правиш, че не виждаш , чуваш и разбираш колко те мрази българския народ няма да ти помогне…до време е.Няма го Цветанов да печели изборите.Има вече гражданско общество, за което е без значение кой и дали те харесва.
Престъпниците отиват в затвора ,Борисов…

Румяна Ченалова

 

loading...