Приемането на тези ваксини е изключване от Божията Воля

Това, че FDA са одобрили Файзера, не променя правилата на положението. Не съм очаквала да не пуснат това одобрение.

Да, държавите може и да получат тласък да се опитват да наложат ваксините насила, но това не променя правилата и пътищата за съпротива.

Законите навсякъде ги правят хора все още! Основата на съпротивата е ясно съзнание и отказ на всяка цена. За колебаещите се и за недоверието не се отнасят думите ми. Само за ясно търсещите, гледащи и чуващи.

Дори да приемат закони, пак изпълнението им може да бъде саботирано и отблъснато. Не се поддавайте на страха, че САЩ ще задължат!

Задължават тези, които ще се съгласят. Които няма да се съгласят е възможно да ги чака какво ….затвор, изтезания, убиване, какво? Защото за мен загуба на работа и право да ходиш на екскурзия не е проблем. Дори и по-сериозни рестрикции не да проблем. Все пак историята не показва случаи за воюване за свобода от офиси и дивани.

Сега ще кажа нещо, може би за последен път открито тук. Намеквала съм го, днес ще го кажа директно.

Приемането на тези ваксини е изключване от Божията Воля и Защита и включване към волята на рогатия и неговия свят. След приемане на ваксина повече Бог не може да помогне, защото душата/човекът е избрал друг свят, в който не важат Божествените правила и закони. Който си остане с Бога, за него не важат правилата и законите на рогатия. Съвсем просто е.

Аз не знам как човек, който се държи за Бога, може да бъде задължен и принуден. В края на краищата и смъртта е изход от принудата. В случая говоря за толкова важно нещо, че абсолютно нищо във физическия свят не си струва да не бъде пожертвано, ако се наложи.

Аз мисля, че ако останем здрави стъпили на краката си и в разума си, няма да се наложи.

Анастасия Гешева