Приказка за царя, зрънчото и феновете

В едно царство, господарство имало едно зрънчо, дето се казвало Зуйо Буйо. Зуйо Буйо, имало много фенове, даже фейсбук страницата му имала повече фенове от Царя, та и от социалистическа и демократическа му опозиции взети заедно.

Зуйо Буйо обаче го произвеждал един Skull, дето продавал дрога без да си плаща данъците на Царя. Един ден Царя и придворните му шутове (на кратко наричани „министри“) се ядосали, че без парите на злия Skull не могат да си напълнят басейн с олимпийски размери с шампанско и му вдигнали мерника – щяли да го правят на чаша, както навремето при нас направили една чаша.
Обиден, The Skull заплашил, че ще спре да произвежда зрънчо Зуйо Буйо, ако му трошат бизнеса с дрога и тогава ще настъпи хаос в царството.
Изплашени, че вече няма да има зрънчо, феновете на Зуйо Буйо се събрали и отишли при царя, да го молят да не закрива Зуйо Буйо.
Срещнали се феновете с Царя (и с трима други шутове, наричани на кратко „министри“) и били посъветвани, за пореден път (щото преди Зуйо Буйо бил собственост на друг Skull и пак имало такава ситуация) да си купят акциите на Зуйо Буйо и сами да си произвеждат зрънчо.

Приказката няма нищо общо с реалния свят, не е поучителна, не е интересна и дори е тъпа… Но ни занимават с нея цяла седмица и вече взе да става скучна.

Край/Конец/The End/Fin

Александър Ресиловски

loading...