Принуждават, но твърдят, че е доброволно!

ЕК официално обявява трета доза като задължителна за пътуване в съюза. Още една конспирация вече е реалност. В същото време чиновниците на глобализма там утвърждават австрийския и италианския модел като добри за целия съюз, тоест диктатурата и откритото нарушаване на човешките права и дискриминация по здравен принцип се оказват желани и нужни. За дискриминация по полов признак уволняват, заклеймяват, съдят и съсипват съдби. За дискриминация по здравен принцип награждават, ликуват, оправдават и насърчават. Лицемерие на н-та степен!!!

По принцип е много лесно да се познае къде е свито гнездо на глобалния мрак – там, където е съсредоточен целия демонизиращ арсенал. А това, което се демонизира, то е място, където има живот и нещо разумно, на места даже има истинска светлина и истински живот. Същото важи за хората. Вече видяхме как открито без никакви последствия телевизия обвини в лъжа и манипулация човек, който поставя под съмнение пропагандната псевдоистина.

ЕС започва голяма разяснителна кампания в Източна Европа. Запомнете – БигФарма има толкова много пари, че може да купи цялата планета, за нея не е никакъв проблем да си купи правителства, професори и лекари, медии и комуникации. Аз съм ви казала,ако се наложи, тя може да въведе лъжата, че Слънцето изгрява от Запад и хората ще повярват, защото са хипнотизирани. И у нас идва същото. Ще напълнят медиите с информация за ЛЪЖАТА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ РАБОТЯТ И СА МНОГО ХУБАВО НЕЩО. Ама по 3! Това досега беше разгрявка. Сега идва истинската съблазън за българите. Вероятно ще се опитат да заглушат всички други гласове. Днес видях първи такъв симптом. Не било вярно, че инвитро клиники връщали хора с ваксини. Клиника Щерев този път са проводници на лъжата. Било пълна глупост. Дали? Не, не е вярно, че не е вярно и не е глупост!
Повтарям – Сега ще започне пълната пара на психообработката с феноменални лъжи.

Понеже нямам време в момента,ще маркирам едно много важно гмурване в дълбокото по темата и ще го развия допълнително. Време е за задълбочаване, няколко пъти го казах.
На глобалистите, шепа хора, които държат света за гушата, не им трябва сертификат за ПРЕБОЛЕДУВАЛИ И АНТИТЕЛА. Трябва им само сертификат за ВАКСИНИРАНИ.

Още нещо от дълбокото.
Продължават да прехвърлят отговорността на хората! Принуждават, но твърдят, че е доброволно! Това също ще го разгледам подробно. Да, всяко приемане сега на ваксина е лична доброволна работа и избор в съгласие. Факт!

Анастасия Гешева