ПРИНЦИПЪТ НА МАХАЛОТО ИЛИ ИЗБОРЪТ МЕЖДУ НАЦИЯ И МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ

Ксенофобията и национализмът са естествените последици от засилване на световната политика в другата посока – на пълно отричане на националната идентичност, на толерантност към мултикултурализма и джендърските идеологии. Когато махалото се засилва до крайност в едната посока, трябва все повече енергия с времето, за да се задържи в тази позиция. И в един момент инерцията му ще го засили като противодействие в другата крайност.
Всяка крайност е погрешна. Както бесният национализъм, така и прекалено толерантният мултикултурализъм – трагичните резултати са сходни, макар и по различни причини. Днес светът е полудял – буквално. Политическите решения са безсмислени и нелогични поне за народите в Европа. Всяка държава е създадена от народ, който иска той сам да се управлява. Българската земя е завоювана с кръв и пазена с кръв – ЗА ДА Е ЗЕМЯ НА БЪЛГАРИТЕ! Толкова ли е странно, че искаме тук да живеят основно българи? Да е българска земя, да се наричаме българи, да имаме български традиции и корени?

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ДА СИ БЪЛГАРИН И ДА ОТСТОЯВАШ ТОВА?

Аз изобщо не отричам правата на африканците, на представители на различни племена и държави. И те са хора. Но те си имат земя, имат си държава. НЯМАТ РАБОТА ТУК, НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ! Нито в Европа. Това, което ни принуждават да приемем, е в противоречие с човешката същност и националните идентичности. И това вече се разбира от европейските народи, които обвиняват лидерите си в предателство и не искат повече други различни хора в земите си.
Ксенофобия ли е да посочиш, че определен етнос основно живее от престъпен начин на живот? Че престъпленията са 90 % негово дело? Че се чувстват безнаказани? Ксенофобия ли е да искаш ТВОЯТА държава да сложи край на това?

Национализъм ли е да се гордееш, че си българин? Да се гордееш с историята си и да подчертаваш, че България трябва да е над всичко? Или предпочитате да забравим, че сме българи? По-удобно ли ще ви бъде да ни управлявате, когато забравим кои сме?
Затова много се разочаровах от изказването на Илияна Йотова. Явно повлияно от налаганата европейска ценностна система. Българи сме и искаме да останем такива! Без значение как ще ни критикуват другите…Защото например Макрон вече забравя да спомене народът на Франциия, историята й, толкова се е отплеснал в еврогейските ценности. Но реакцията я виждате. Това не е национализъм. А нормална съпротива срещу безумията на политиците.

Светла им памет на ястребинчетата. Никога не бих оправдала убийствата на деца. За никого. И наистина убийството им трябва да бъде в учебниците по история като пример докъде могат да стигнат политиците в защитата на властта си. Ведно с жертвите на лагерите в Белене и Скравена, с историята на Сашо Сладура, убит от комунистическите надзиратели. Насилието и терорът нямат цветове и идеологии. Партиите само създават условия за безнаказаност на чудовищата. Затова историята трябва да се знае – цялата!

А България трябва да продължи да бъде БЪЛГАРИЯ!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Елена Гунчева