Провали ли се Лена Бориславова в отчаяния й опит да се изкара жертва?

Рано или късно истината все пак ще излезе наяве

Лена Бориславова прави отчаяни опити да се изкара жертва на прокуратурата.

В същото време удобни на властта медии правят опити да спасят репутацията на управляващите, която, както всички видяхме се срина до дъното.

Разбира се bTV е тази, която подкрепя скалъпеният опит на Лена Бориславова да изглежда в очите на обществото като обект на политическа атака или пък поредната невинна жертва на съдебната власт.
Вероятно ви е направило впечатление, че през последните шест месеца, откакто е на власт кабинетът „Петков“, медията е заприличала на пресслужба на правителството.

В този ред на мисли медията съобщи новината, че Бориславова е разследвана за неизгодна сделка заради договора на ББР за правни услуги, свързани с нея.
Самата тя пък излезе с изявление, че в случая става дума за политически интриги и разбира се то бе в пълен синхрон с медията.
Така в почти прав текст Лена Бориславова сама се изкара жертва на въображаем заговор.

Всички обаче станахме свидетели на това как от държавното обвинение опровергаха напълно манипулациите на bTV и Лена Бориславова.
Припомняме, че от СГП обявиха, че обявената информация за образуваното срещу Лена Бориславова досъдебно производство, е абсолютна лъжа. Оттам дори припомниха, че според НПК от 2017 г. насам НЕ се образуват досъдебни производства срещу конкретни лица.

blitz.bg