Прокуратурата и КПКОНПИ дебнат като баскервилски кучета всяка проява на смелост да кажеш истината

Българският парламент с очаквано мнозинство уби избирателните ни права.Управляващите арогантно демонстративно дадоха нов смисъл на законите – правила за гарантиране пожизнена безконтролна власт на олигархичното котило, сляло се с всички нива на управление, с цел забогатяването им с космически измерения.
Нямаме реални избирателни права.
Нямаме сигурност.
Нямаме бъдеще.
Прокуратурата и КПКОНПИ дебнат като баскервилски кучета всяка проява на смелост да кажеш истината.Зад тях послушно потропват НАП, КФН, БНБ ,ДАНС и десетки други, обединени в глутница, действаща по команда на Рибата.
Всичко това е резултат от творческата дейност на нашите „избраници“, на които плащаме заплатите и които ни дължат отчет и отговори.
Вместо това получаваме унижение, презрение и присмех.
Вече сме и безправни – не можем да избираме когото и както поискаме, но пък сме длъжни да плащаме данъци, глоби, ток, гориво, вода, некачествени храни и да
мълчим…
Робите нямат право на избор.Те са нищо.Ние сме нищо.
Но пък историята познава такива периоди в човешката цивилизация…
Може би е време нашите робовладелци да получат исторически урок – например да ги оставим в сградата на безобразията им за дълго време – докато не ни върнат правата.За една обща разходка говоря, мирна и тиха, в плътни редици и с усмихнато очакване.Да им дадем шанс да осъзнаят думичките законност и справедливост.Защото сме добри хора и вярваме, че са се объркали..😂

Румяна Ченалова 

Снимка на Румяна Ченалова.