Пропадна ли „Фермата“? Бойкотират Иван и Андрей заради финалистите

Всички ние заслужихме мястото си на финала. Всяка една секунда във фермата си заслужаваше. Днес осъзнах величието и мащаба на предаването, което във всеки сезон има кауза, заяви актьорът Кирил, който е един от четиримата финалисти в предаването. Меко казано обаче, зрителите не са съгласни.

„Този сезон удари дъното, дори благородната кауза, не успя да обедини хората вътре, напротив всеки показа най-лошите си черти и качества! Всичко лошо и пошло беше на преден план! Един добре обмислен сценарий, за добутване до финал на лошите, арогантните и самозабравили се играчи! Жалко, много жалко! Зрителю Време е за пробуждане! SMS 1117 за Българската Коледа!“, пише възмутена зрителка, приключила с шоуто. Коментарите, които споделят същото мнение, са хиляди.

Бутане на определени участници, толеранс към простащината, ужасно отношение към Ваня, сякаш одобрявано от продуцентите и дори искане Иван и Андрей да се извинят за потресаващия сезон се срещат сред зрителските коментари.

„Няма да гласувам защото:
1. На финал не отиде нито един от малкото хора с хубави послания. Стигнаха един човек,който многократно заяви,че е вътре за играта, а не за каузата, един атеист, който също не се интересува от каузата и няколко пъти наруши правилата, един който постоянно съскаше по ъглите и един,който даже не заслужава да бъде наречен човек.

2. Многократно беше показвано вербално насилие над жена и никой от продукцията не се намеси. Напротив, даже се опитаха да замажат положението.

3. Кастингът като цяло е пълен зян.

4. Продукцията си запази правото да избира битките, което дава възможност да се манипулира крайния изход от дуелите.

5. Алманах никой не чете, никой нищо не научи пак по вина на продукцията. Ако беше както минали години да е задължителна битка,щяха да го изядат с кориците, но понеже беше да се осигури общата храна,никой не си мръдна пръста. В резултат на това изклаха животните.

Това е моята равносметка за този сезон. Пробуждане нямаше, няма да има и смс“, пише друга фенка.

Аудиторията е единодушна, че борещите се за голямата награда от 100 бона са „грозни хора – подли, арогантни, злобни“. Тираджийката Живка, козметичката Мартина, актьорът Кирил и бизнесменът Пламен ще се борят за титлата и чека на 18 декември.

Най-смисленото предложение е парите да бъдат дарени на манастира, защото никой от участниците не ги заслужава, обобщават зрителите.

marica.bg