ПРОСПЕРИРАЩАТА БАНАНОВА МУТРОЛАНДИЯ

Онуй днес отново раздава пари. Не от чекмеджето, разбира се, а от държавния бюджет. Последните дни се е съсредоточил върху религиозното, явно чувства грешната си душа особено застрашена и търси индулгенция. Или пък съжаление от хората.

Дори на Бог му дойде в повече мазненето на мазното Онуй и днес се спъна, като се прекръсти. Направо знак свише да не прекалява, че прекалена мутра и Богу не е драг.

С раздаването на пари Онуй го докарва. Само, че проблемът е друг. Много бизнеси загиват. Помощи получиха близките до мутрите и някои, които се въртят около властта. Така например фирмата на втората в една отровна листа получи 10 000 лева, че изнемогвала в кризата. А малките семейни фирми не изнемогват, те загиват. Затънали в заеми, наеми и кредити, с клиенти, които още се чудят и не знаят дали да пестят парите или да се отпуснат. Което води до рецесия.

Бедността е слонът в стаята ни, за който никой не говори. Имаме банани, имаме мутри, имаме и много, много бедни. Много от които работещи. Които са толкова отчаяни вече, че дори нямат сили да се съпротивляват.

Мутрите, психодесните и евроатлантическите ни съюзници ни докараха до състоянието на мутренска бананова република. А всъщност, бананите вече ни омръзнаха. Запазете си ги за чуждите посолства, в които ходите да се кланяте и за прайдовете!

Ние си искаме България – нашата! И достоен живот за българите!

Елена Гунчева