ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ ПОДПОМАГА АРАБСКИТЕ ИКОНОМИКИ

Днес милозливото българско правителство отпусна 200 000 евро помощ за икономиките на държавите, от които идват мигранти, предимно африкански държави. Преди няколко месеца пак даде милостиво едни 3 МИЛИОНА евро по споразумението на ЕС с Турция – отново за „гостите“. Предстоят и още плащания….

Засега не се чува за нови центрове, но пък Ердоган заяви, че суспендира споразумението и вече ще пуска мигранти към Европа и няма да ги приема обратно, докато от ЕС не разрешат безвизов режим на турците. Човекът си защитава интересите на народа, за разлика от нашите.

Та, да повторя картинката. САЩ, заради петрола, опиума и реализацията на произвежданите от тях оръжия, водят войни и подпалват „нежни революции“ по цял свят, като съсипаха окончателно проспериращи държави като Сирия, Ирак и Либия. Подкрепени от европейските държави, които допреди половин век са били колонизатори в тези държави, докато не са ги изритали. Дотук ясно ли ви стана?

Ние, българите, гости не сме канили. Защото въпреки толерантността ни, знаем какво се случва на границата между разбиранията и културите. На нашата съвест не тежат избити и продадени роби в колониите, нито изпепелени жени и деца от умни и обогатени с уран бомби. Ние не сме избирали Танте Меркел с психопатското й разбиране за нова Европа.

Българският народ загива, пенсионери умират от глад, деца нямат пари да се лекуват, а мръсната шайка от НАШИТЕ пари дава на арабските икономики, за да не идват мигранти тук. Аз предлагам по-просто решение – теглим една пловдивска на „стратегическите“ ни евроатлантически съюзници, затваряме границите, връщаме кльона и гранични войски, а парите ги насочваме към пенсионерите и болните.

Защото нямате право да харчите нашите пари, за да се покажете удобни на вашите господари! Защото вашите господари не са наши!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.