ПРОСТИ …КИ ГЕРБ /ПП ГЕРБ/ ТРЪГВАТ НА ВОЙНА

Слънцето напече, някакви магнитни бури има и лабилните с нервите изпълзяха по улиците. Недоуважени лелки, върли фенки на Онуй, захлебиха по някой лев в кризата, като се изложиха, колкото можаха! А, както знаем, възможностите на гербоидните да се излагат, са по-големи от Вселената.

Едни обрани ментално и семпли като излъчване лелки отидоха да крещят пред Президентството – начело с европейското знаме и обърнатото на война българско знаме! Явно дори петдесетака не е успял да убеди повече от петдесет прости …утки ГЕРБ да си развалят рахата и да се правят за резил пред хората. Забелязва се, че мъже няма /а наличните такива съвсем спокойно се вписват в ПП ГЕРБ!/.

Явно на лелките им липсва Онуй с жълтата като бебешко аки фанела, закопчавайки небрежно ципа на панталона си, докато нарича следващите го журналисти „мисирки“. Признавам дори и аз, че рейтингът на зрелищата след изчегъртването на Онуй, рязко слезе надолу и дебилният електорат не може да си получи ежедневната доза забавление и навикване.

Време е някой да обясни на ПП /прости ….знаете нататък/, че времето на Онуй свърши. Заедно с тяхното. Защото на нас, нормалните, ни омръзна нЕкви прости …ки да ни определят бъдещето!

Елена Гунчева