Прошка ли, никаква прошка за политическата мафия! Включително европейската

Прошка ли, никаква прошка за политическата мафия! Включително европейската.

От дъното на европейското блато изплува отново на повърхността едно познато на всички блатно чудовище – баба Меркел. Изтръска тинята върху нас и рече: „Напред украинци, Русия трябва да бъде победена!“. Ами сега?

Баба ни Меркел, която на практика ислямизира целия европейски континет, превърна европейските икономики във военни гробища, съсипа всичко постигнато от нейните предци и накрая заличи и самата Германия, изплува от тинята, за да очертае бъдещите хоризонти на тотално разрушаване на ЕС. Всички видяхте с очите си и се убедихте, че членовете на Европейската народна партия, включително и нашите партии, са паравоенни нацистки опрганизации с открита милитаристична политика. Германия продължава своя пореден поход към пълна капитулация и увлича след себе си целия ЕС.

Като капак на меркеловата простотия и недалновидност беше назначаването на най-нелепия човек в историята на човечеството за председател на ЕК – фон дер Лайен. И пак благодарение на другарката Меркел, която прегръщаше и целуваше в устата бандита Борисов до края на неговата политическа кариера. За нея той беше истински европейски лидер, а за нас обикновен гепач. И пак ние бяхме прави!

Нулева толерантност спрямо европейското лицемерие! И без взимане на военнопленици.

Николай Марков