Психодесни, вие сте пълни идиоти!

Александрина Пендачанска била напуснала възмутена общественият съвет на радиото заради Волгин, Костадинов и ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА. Ах! Ох! Въх!

Първият въпрос е какво правят оперни певици в обществени съвети и ние тях ли ще слушаме кое е ИНФОРМАЦИЯ и кое е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ? Следващият въпрос е докога едни и същи болни обществени мозъци като семейство Пендачанска – Тицин ще определят политическия курс на България? И последният въпрос е що за общество е това, в което оперна певица и нищо не правещ денди изразяват и определят обществения ред?

Психодесните залязват и ще търпят изчезване като умиращ земен вид!

Светът живее съвсем друг живот от техните плитки до петите представи за реалността. Извън това болно психоотклонено българско пост соц културно демократично общество на жълтопаветните калинки, което се е идентифицирало с Българския Национален Дух и се е впило в него като кърлеж, съществува абсолютно различен живот със съвсем други реални процеси. Значи, за да бъдат щастливи семейство Пендачански, ние трябва да ядем корени и да пием вода от локвите, защото всякакъв друг пример за живот е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

Психодесни, вие сте пълни идиоти!

Франция е на път да стане следващата EXIT EU държава, ако изборите се развият както тръгнаха, ЕС ще се разпадне много бързо. Процесите на дезинтеграция са необратими и вече, след самоубийственото отричане на Русия, в бърз ход на разпад. Резултатите от първия тур са изненадващи, защото показаха, че френският народ категорично не е съгласен с глобалистката политика, с глобалисткия си президент и с глобалистките програми за ваксиниране, затваряне, демократичен терор, дажби, русофобията и всички прекрасни швабови простотии.

Дали сме достигнали зоната, в която изборите в държавите ще станат ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ ЗА СВЕТОВНИЯ МАФИОТСКИ ЗАДКУЛИСЕН РЕД, КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, ЩЕ ВИДИМ СЪВСЕМ СКОРО.

Не се съмнявам, че ако сме достигнали тази зона, както аз мисля, то следващата крачка на Соросовите приятелчета от клуба 80+ и сектата на Клинтън/Обама/Меркел ще бъде ЗАБРАНЯВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ