ПУСКАЙТЕ ЦВЪ 24/7! НЯМА ПО-МОЩНО ОРЪЖИЕ ЗА ПОГОЛОВНО ОТВРАЩЕНИЕ ОТ ГЕРБ И ПРИСЪДРУЖНИ!

Много моля, хората, които НЕ гледат телевизия да не казват, че НЕ гледат телевизия под моите умозаключениея за телевизиите! Да не ми казват, че съм мазохист, да ида да се разхождам, да чета книги, да гледам дискавъри.. хистори, травели и прочие. Не ме интересува кой гледа или не телевизия изобщо.

Аз говоря за Работите в държавата, телевизиите също, телевизиите в момента са патерици на властта и ако НЕ гледате новини, начи изобщо не знаете какво става в държавата. Това е моето твърдо убеждение. Ако не гледате какви ги говори Цвъ, Цвъ няма да изчезне. Няма да изчезне гледката на избити кози и драмата на едни хора, които остават без поминък и надежда….

Знам колко са тъпи такива призиви, убедена съм, че няма да фане декиш и винаги ще се намери някой, който да ме съветва. Ся, аз съм една жена, прилично дебела и в разцвета на силите си. Късно е да ме възпитавате. Турски сериали не гледам и имам толкова крайно мнение за хората, които гледат, че чак ме е срам да си го мисля…. ама не ви занимавам с него, нали?! Не гледам Слави, София ден и нощ, Истински истории, Гала и Мъжътнагала и такива подобни, щото са обида за интелекта. Но не налагам мнението си на никого. Не качвам картинки с цветя които мърдат и светкат, котки в сърца и влюбени красавици, нито думички на Паоло Куелю на фона на дъга, но не ви обяснявам непрекъснато колко е тъпо това и как никой не го интересува.

Много моля, вместо да ме поучавате какво да правя и какво да не правя, да се разкарате от това място. Опитвам се да бъда възможно най-възпитана.

Може би си пролича, колко много се ядосах от сутринта.

Виктория Тинтерова

Бележка на АФЕРА: Горещ призив отправяме към всички слугински „водещи“ телевизии! Пускайте Цвъ Особената форма на главата 24/7 – всеки ден, всеки ден, всеки ден! Няма по-голямо и мощно оръжие от това – всеки ден да гледаш и слушаш Особената форма на главата – за поголовно отращение от герб и присъдружни до победата!

afera.bg

loading...